top of page
zero-take-WvHrrR1C5Po-unsplash_edited.jp

NY-, OM & TILLBYGGNAD

Du får en idé och kontaktar oss. Niclas kommer ut och ni diskuterar hur den kan förverkligas och hur eventuellt ett projekt kan läggas upp. Därefter får du en indikation om projektets omfattning och pris. De flesta väljer att ha en löpande timpenning men det går även att få offert på jobbet.

TOTALENTREPRENAD – SÅ HÄR GÅR DET TILL

Vi tar gärna på oss hela åtaganden av byggnationer och ombyggnader som totalentreprenör. KLT Byggservice sköter all samordning och projektering mellan alla hantverksgrupper. Du som beställare har oss som din enda kontaktperson genom hela byggprocessen.

I och med att vi tar ett helhetsansvar för projektet kan vi planera för att arbetet ska löpa så smidigt och snabbt som möjligt, vilket så klart är en stor fördel för dig som kund. Det innebär också att du får en bättre överblick och kontroll över kostnaderna för projektet.

marissa-daeger-jCctpZe3sZo-unsplash.jpg
ROT -30% AV ARBETSKOSTNADEN

ROT står för Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad. Man kan kort säga att det som görs i och/eller i anslutning till bostaden oftast ger rätt till ROT. Din bostad måste dock vara 5 år eller äldre. Exempelvis om vi renoverar ert kök eller badrum, bygger ett garage eller en carport som är ansultet till bostaden, så ger detta rätt till ROT.

Du har också rätt till ROT-avdrag för arbeten som utförs i din bostadsrätt.

Självklart svarar vi på frågor om ROT-avdraget innan vi startar ett projekt hos dig så att du kan känna dig trygg.

bottom of page